Nå er salget og budrundene i gang!

Meld din interesse i dag for å sikre deg informasjon om prosjektet

Furulund

Et prosjekt av Pilares

Nå er salget og budrundene i gang!
Meld din interesse i dag for å sikre deg informasjon om prosjektet
Midt på Furulunden – rett ved Bestum og på nedre del av Ullern - utvikles det nå et fantastisk prosjekt av Pilares Eiendom i samarbeid med R21 Arkitekter. Her kommer seks rekkehus på ca. 153 m² over tre etasjeplan med tre til fire soverom, to bad og garasjeplass.

På Furulund er det særlig lagt vekt på et særpreget arkitektonisk uttrykk så vel som funksjonelle planløsninger for en kresen og aktiv familie. Ditt nye rekkehus tilbyr svært gode oppholdsarealer med store vindusflater og gjennomgående lys. Det er solrike uteplasser på begge sider av boligen med både dag- og kveldssol. På den ene siden har man terrasse med utgang til hage, og på den andre siden må det fremheves den særlig private og karakteristiske uteplassen ved kjøkkenet og inngangspartiet. Dette vakre atriumet er med på å skape den unike identiteten og særpreget i rekkehusprosjektet.

Arkitektur
Rekkehusene har en elegant og naturlig plassering i terrenget. De harmonerer godt med hverandre, og det er også skapt skjermede, unike og private uteplasser for hver enkelt bolig, samt hyggelige felles leke- og oppholdsplasser.

Planløsning

Når du kommer inn i boligen finner du blant annet en romslig stue samt et dels separat spisekjøkken. Herfra har du enkel adkomst til den flotte, karakteristiske uteplassen. Går du videre opp til boligens øvre etasjeplan finner du tre til fire soverom, to baderom og eget vaskerom. I tillegg har du en garasjeplass i et lukket garasjeanlegg, samt en romslig sportsbod.
Left
Right
Området
Rekkehusene ligger attraktivt og solrikt til i et veletablert villa-/boligområde på Furulund/Bestum - den nedre delen av Ullern.

Det er kort vei til offentlig kommunikasjon (rett ved), barnehager og skoler, samt lokal matbutikk (rett ved) og CC-vest med alle dets butikker.

Dette er en sjelden mulighet for barnefamilier og andre som vil ha et enkelt liv, nær byen!
75m
100m
CC-Vest kjøpesenter
ca. 1km
Matvarebutikk
Trikkeholdeplass
Sport-, tur- og rekreasjonsaktiviteter
Fra ditt nye hjem kan du gå til Sollerudstranda og Lysaker Brygge, hvor du finner rekreasjonsområder, badestrand, kafeer og butikker, med mer. Idylliske Vækerø park er en godt bevart hemmelighet for de som er kjent i området. Her er det grønne og flott beplantede områder, gressplen og stier, samt benker, brygger og mulighet for bading.

Av sport og fritidsaktiviteter kan det nevnes Ullern Idrettsforening med bandy, basketball, fotball, håndball og gymnastikk. Ullern Tennisklubb ligger på Blokkajordet ved Ullern Kirke og har et høyst moderne tennisanlegg til helårsbruk. Etter nyåpningen i 2009 kan Oslo Golfklubb på Bogstad tilby en av Europas beste golfbaner. I tillegg er det kort vei til diverse lekeplasser for de minste.

Skole og barnehage

Eiendommen sokner til Bestum Skole, som ligger ca. 400 meter unna. For elever i ungdomstrinnene er det ca. 1,4 km til Øraker ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Ullern videregående, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Velkjente Oslo International School har beliggenhet på Bekkestua.

Det er en rekke barnehager i området, som eksempelvis Sollerud Barnehage (2,5 til 5 år), Skogbrynet Kanvas barnehage (0-5 år) og Ingvilds familiebarnehage (1-3 år).
Offentlig kommunikasjon
Når det gjelder tilgang til offentlig kommunikasjon, så er det ett minutts gange til Furulund trikkeholdeplass med trikk
nr. 13 som tar deg til sentrum mot øst eller vestover mot Bekkestua. Det er også en rekke bussholdeplasser i nærområdet, samt enkel tilgang til flybussen. Med bil fra området tar det ca. 4 min til Skøyen, 7 min til Majorstuen,
10 min til Oslo S og 39 min til Oslo lufthavn.

Adkomst til eiendommen kan blant annet være fra Vækerøveien fra E18. Eiendommen ligger på venstre side etter ca. 400 meter på Vækerøveien.
Kunne du tenke deg å bo her? Meld din interesse, så tar vi kontakt med deg og holder deg oppdatert under prosessen.
Stian Pøhner
Eiendomsmegler MNEF / Partner
971 15 621
s.pohner@nordvikbolig.no
Torstein Kirud
Eiendomsmegler MNEF
930 58 856
t.kirud@nordvikbolig.no
Tegnet av R21 Ariktekter
Et prosjekt av Pilares
Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen.
Ok, ikke vis igjen
Close